Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η αποκάλυψη του «παιχνιδιού» της Μέρκελ και των Χριστιανοδημοκρατών με το Νερό στην Γερμανία- και όχι μόνο….



Αυτό που θα δείτε στο βίντεο είναι την πολιτική κοροϊδία που παίχτηκε στην Γερμανία σε βάρος του λαού. Η ομοιότητα των πολιτικών πρακτικών μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας είναι εντυπωσιακή.
Υποτίθεται πως το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, αλλά μπροστά στο χρήμα ;  

Και τα δικαιολογημένα ερωτήματα που προκύπτου:

Τι ρόλο παίζει η Μέρκελ στην ιδιωτικοποίηση του νερού στην Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη;  Πόσο ύποπτο είναι ο χαρακτηρισμός του νερού ως τρόφιμο από τον αντιπρόεδρο  του κόμματος του Χριστιανοδημοκρατικών;

Και το κύριο καυτό ερώτημα

Τι κάνει η ΕΕ;  Πόσο σέβεται την απόφαση του ΟΗΕ στην οποία συμφώνησαν 122 κράτη ότι το νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα;  Γιατί η ΕΕ αδιαφορεί  και δεν εφαρμόζει  την απόφαση του ΟΗΕ και προχώρησε στην  οδηγία: Παραχώρησης αδειών υπηρεσιών ; Η οδηγία αυτή μετατρέπει το νερό μεταξύ πολλών άλλων κοινωνικών αγαθών σε είδος προς πώληση.

Ενδεικτικά σημειώστε τι συνέβη στο Πάσος Ντε Φερέιρα της Πορτογαλίας με αυξήσεις τιμών που ξεπέρασαν το 400%,  μετά την ιδιωτικοποίηση.

Θα δείτε όμως ότι και οι πολίτες σε όλη την Ευρώπη δεν σταματούν,  διεκδικούν  το αυτονόητο δικαίωμα  για το κοινωνικό αγαθό που λέγεται νερό.







Δεν υπάρχουν σχόλια: